Tre specialistområden

IT-teknik, Hosting och
Pyramid affärssystem

Datakraft för ditt företag

Våra tjänster utvecklas kontinuerligt och nya tjänster tillkommer ständigt. Vår affärsidé har varit den samma sedan 1990, ett nära och långsiktigt samarbete med våra kunder där vi tar ett stort ansvar för kundens IT-drift och utveckling.

 

undefined

 

”De är intresserade och hittar nya lösningar”

Vi har anlitat Datakraft sedan vi startade Gårö Plåtprodukter 1998. Jag värdesätter flexibiliteten, närheten och deras engagemang. Datakraft är intresserad av vår verksamhet och de löser de problem som uppstår. Ingenting är omöjligt.

Idag köper vi både teknik och verksamhetsutveckling av Datakraft. Det är mycket positivt att många av deras kunder är tillverkande företag och av samma karaktär som vi. Det gör att de har kunskap om vår verklighet. 

- Daniel Pettersson, Gårö Plåtprodukter AB

undefined

undefined

undefined

IT-teknik

Vårt mål är att utveckla ett nära och långsiktigt samarbete med ditt företag, där vi tar ett stort ansvar för såväl drift som utveckling av hela IT-miljön. På Datakraft finns ett stort antal kunniga IT-konsulter som är specialister inom de områden som krävs för detta.

För att säkerställa att du får rätt IT-stöd och för att kunna driva större förändrings­projekt har vi specialiserat oss inom Projektledning, IT-rådgivning och IT-analys. 

Hosting

I vår serverhall erbjuds du bästa säkerhet för dina känsliga IT-funktioner. Vi tar hand om hosting för hela din IT-miljö eller bara delar av den. Med en rad väl utvecklade tjänster som Distansbackup, Övervakning, Virus- och spam-hantering kan du känna dig trygg. Våra ledord för hostingen är flexibilitet, tillgänglighet och kostnadseffektivitet – helt enkelt bekymmersfri IT.

Datakrafts hosting efter specifika behov 

  • Säkerhetsklass 3
  • Larmsystem till övervakning av temperatur, släckgassystem, strömförsörjning och intrång.
  • Serverhallen övervakad 24/7/365 för högsta tillgänglighet
  • Miljövänlig kyla med frikyla
  • Redundant kylanläggning
  • Stabil kraftförsörjning vid Eons knutpunkt
  • UPS skyddat för strömspikar
  • Dieselaggregat vid längre strömbortfall

 

BACKUP

Att ha en backup är självklart för alla men hur den ska administreras kan skilja sig åt. Hos Datakraft övervakas backupen dagligen och kontrolleras ett antal gånger om året för att säkerställa funktionaliteten. I vårt datacenter finns alltid din senaste backup för snabb återläsning om olyckan är framme.

Pyramidkonsult

Vi är en av landets äldsta och största återförsäljare av affärssystemet Pyramid. Våra specialister består av affärsystemskonsulter, projektledare och programmerare, som har arbetat med utveckling och drift av affärsystemet Pyramid ända sedan 1990. Vi arbetar väldigt nära våra kunder med bl a implementering, utveckling, utbildning och support för att optimera systemfunktionerna i deras företag.

Pyramidutbildning

Ta nästa steg i utvecklingen. Klicka här för mer info kring våra utbildningar. Kommande kurs: Ekonomi och Administration 25/4 i Värnamo.

 

 

Samarbetspartners