FÖR EN EFFEKTIV, TRYGG OCH SÄKER IT-VARDAG

DataKraft har samlat ett kompetent team av specialister som kan hantera alla delar av ert företags IT, oavsett bransch eller storlek på företaget. Utifrån era behov sätter vi ihop ett team som ansvarar för just er verksamhet och som blir era personliga kontakter. Allt för att ni ska bli så bekymmersfria, kostnadseffektiva och konkurrenskraftiga som möjligt.

IT-KONSULT & IT-TEKNIK
IT-KONSULT & IT-TEKNIK

IT-KONSULT & IT-TEKNIK

Våra IT-tjänster utvecklas kontinuerligt och nya tjänster tillkommer ständigt. Även om mycket har förändrats sedan starten 1990 håller vi fast vid vår ursprungliga affärsidé. Vi arbetar för nära och långsiktiga samarbeten med våra kunder, där vi tar ett stort och aktivt ansvar för IT-drift och IT-utveckling. Detta har blivit ett framgångsrecept som gjort DataKraft till regionens ledande IT-partner.
HOSTING & SERVER
HOSTING & SERVER

HOSTING & SERVER

Vårt datacenter erbjuder säkerhetsklassad datalagring i egen serverhall. Det vi kallar vårt ”lokala moln”. Du kan också blanda miljöerna för flexiblare åtkomst. Tack vare att vi själva styr över våra system, utvecklar egna lösningar och har egna tekniker på plats finns det alltid resurser nära till hands. Med vår hosting får ni säkerhet, flexibilitet och kostnadseffektivitet – helt enkelt bekymmersfri IT.

Pyramid

Som en av landets äldsta och största återförsäljare av affärssystemet Pyramid har vi specialiserat ett team för detta. Vi arbetar väldigt nära våra kunder med konsulting, implementering, utveckling, utbildning och support för att optimera Pyramids systemfunktioner i varje enskilt företag. Detta leder ofta till att vi utvecklar speciallösningar för våra kunders verksamheter.

Business intelligence

Business intelligence (BI) används för att visualisera samt förstå er verksamhets data. Med BI kan ni fatta välgrundade beslut baserat på data som finns i er verksamhet. Med individanpassade funktioner kan ni på ett enkelt sätt dela med er av informationen till hela organisationen.

Samarbetspartners