Vi utmanar dig!

Ett roligt, utvecklande
och lönsamt jobb

Vi ser till att du når dina mål

I vårt stora ansvar gentemot våra kunder är det viktigt att vi ständigt utvecklar oss och säkerställer framtidens Datakraft. Vår verksamhet är stark och expanderar kontinuerligt med ett ständigt behov av nya duktiga och motiverade medarbetare.

För att tillgodose våra nöjda kunder behöver vi medarbetare som trivs och tycker det är roligt att gå till jobbet. Därför är vi noga med att se till att ditt jobb här blir både roligt, utvecklande och lönsamt.

Våra medarbetares utveckling är en del av vår kärnverksamhet. Därför har vi byggt upp en organisation som stöttar dig att utvecklas och nå dina mål. Vi är helt enkelt riktigt bra på att handleda/stötta våra studenter och medarbetare redan från början.

  

Högskolestudent – första steget för att bli Datakraftare

Datakraft har ett nära samarbete med högskolorna i vår region. Vi medverkar i ledningsgrupper för ett antal högskoleutbildningar, gör gästföreläsningar och tar årligen emot ett stort antal studenter som gör examensarbete, näringslivsförlagd utbildning (praktik/fadder) eller liknande. Förutom att få ett bra stöd att fullfölja din utbildning kan detta också vara ett första steg i en karriär hos oss.

Kontakta oss om du är intresserad av tjänst, examensarbete, näringslivsförlagd utbildning som fadder eller liknande på Datakraft: karriar@datakraft.se

Högskolor

  • 142140999332074.jpg
  • jth1.png
  • campus-vmo.png