Driftsäkerhet framför allt

Efter våra 25 år i branschen kan du tryggt
lägga ut hela din IT-avdelning till oss

Vi löser hela IT-frågan

Redan 1990 när vi startade vår verksamhet i Gnosjö hade vi som mål att skapa långsiktiga och nära samarbeten med företag i regionen. Genom att ständigt satsa på kompetensutveckling och hålla en hög servicegrad har vi idag byggt upp en system- och tjänsteverksamhet som kan ta hand om hela eller delar av din IT-miljö. Vi kan bygga upp, bygga ut, sköta drift, underhåll, säkerhet och support. Oberoende av vilken mjuk- eller hårdvara du använder.

Drömmen var att skapa så kostnadseffektiva och driftsäkra IT-miljöer att vi fick förtroendet att sköta hela IT-avdelningen utifrån. Där är vi nu.

40 medarbetare säkerställer din kvalitet

Det är våra medarbetare som gör jobbet. För att säkerställa kvaliteten i våra uppdrag växer vi kontrollerat och organiskt. Vi tre grundare är fortfarande kvar som ägare och varje nyanställning provas noga för att få in rätt kompetens som kan stärka oss ännu mer. Vi månar mycket om våra duktiga medarbetare och ser till att de växer och utvecklas med DataKraft. Vår låga personalomsättning talar sitt tydliga språk.

Idag är vi 40 glada och stolta Datakraftare. Sedan starten 1990 har vi etablerat oss på ytterligare två orter: Värnamo 2005 och Gislaved 2014. Det är visserligen inga stora avstånd mellan orterna men vi har förstått att närheten är viktig. Då ordnade vi den.