september

23 september 2021

IT-Säkerhet - Har ni en säker IT-miljö?

Det finns alltid svaga punkter som måste ses över med jämna mellanrum i din IT-miljö. Alla delar är beroende av varandra och miljön är inte säkrare än dess svagaste punkt. Ta reda på de svaga punkterna i din IT-miljö och säkra upp!
Läs mer och anmäl dig här
27 september 2021

Pyramidwebbinarie - CRM med ärendehantering

Öka din personliga effektivitet genom att nyttja vårt breda verksamhetsstöd CRM. Läs mer och anmäl dig!
Läs mer och anmäl dig här

oktober

4 oktober 2021

Pyramidwebbinarie - Lager

Jobbar du med lager och logistik? Detta webbinarie passar dig ypperligt. Vi kommer att gå igenom olika funktioner i Pyramid som kommer att hjälpa dig att effektivisera både ditt eget men även din lagerpersonals arbete.
Läs mer och anmäl dig här
7 oktober 2021

IT-säkerhet - Säkra upp din IT-miljö!

Visste du att 80% av alla dataintrång kan härledas till slutanvändaren? Därför är utbildning av just slutanvändaren något av de viksitgaste komponenterna i en organisations säkerhetsarbete.
Läs mer och anmäl dig här
11 oktober 2021

Pyramidwebbinarie - Nyheter Pyramid 4

Håll dig uppdaterad! I detta webbinarie kommer vi att informera dig om alla uppdateringar och nya funktioner i Pyramid 4. Oavsett om du redan har uppdaterat till Pyramid 4 eller är i startgroparna är detta webbinarium ett måste.
Läs mer och anmäl dig här
18 oktober 2021

Pyramidwebbinarie - Behovsanalys och Materialförsörjning

För att få stenkoll på dina beställnings- och lagernivåer bör du vara med och lyssna på detta webbinarie. Vi ger dig nycklar och verktyg genom Pyramid för att underlätta och effektivisera ditt dagliga arbete.
Läs mer och anmäl dig här
21 oktober 2021

IT-säkerhet - Säkra inloggningar

Cyberkriminalliteten är den snabbast växande brottsligheten runt om i världen idag. Vad kan vi göra för att säkra upp våra miljöer och konton?
Läs mer och anmäl dig här
25 oktober 2021

Pyramidwebbinarie - Leveransförslag och Leveranssäkerhet

DK Leveransförslag effektiviserar din orderregisterning utfrån satta kriterier. DK Leveranssäkerhet är en beräkning av leveranssäkerhet till kunder och från leverantör. Var med och lyssna på vårt webbinarie för att lära dig mer!
Läs mer och anmäl dig här

november

1 november 2021

Pyramidwebbinarie - Logtrade

Detta är pyramidwebbinariet för dig som jobbar med lager och logistik. Vi kommer att gå igenom olika funktioner i Logtrade som hjälper er att effektivisera arbetet för lagerpersonalen.
Läs mer och anmäl dig här
8 november 2021

Pyramidwebbinarie - FIFO

Behöver du ett hjälpmedel för att organisera ditt försystem och lagerkonto? Ta en kopp kaffe, slå dig ner och lyssna på vårt webbinarie om FIFO!
Läs mer och anmäl dig här
15 november 2021

Pyramidwebbinarie - Leverantörsfaktura med fakturatolkning

Slipp den manuella hanteringen av dina leverantörsfakturor och få dem tolkade och registrerade automatiskt i Pyramid.
Läs mer och anmäl dig här
29 november 2021

Pyramidwebbinarie - Uppföljningsrapporter Excel

Det här webbinariet är ett perfekt verktyg för att få ut snygga uppföljningsrapporter i Excel. Redovisa din statistik på ett meningsfullt och användbart sätt.
Läs mer och anmäl dig här

december

6 december 2021

Pyramidwebbinarie - Reklamation och avvikelse

Reklamationer och hanteringen av dessa är ofta kostsamma och skapar irritation. Läs mer och anmäl dig till vårt webbinarie för att underlätta ditt dagliga arbete.
Läs mer och anmäl dig här
13 december 2021

Pyramidwebbinarie - Phone 4

Är du trött på att bära med dig datorn till alla möten? Med hjälp av Pyramid som app i mobilen kan du smidigt planera ditt arbete och få ut all informtaion som kan tänkas behövas utan att bära med dig datorn till din möten eller kundbesök.
Läs mer och anmäl dig här