oktober

10 oktober 2022

Pyramidwebbinarie - Phone 4

Är du trött på att bära med dig datorn till alla möten? Med hjälp av Pyramid som app i mobilen kan du smidigt planera ditt arbete och få ut all informtaion som kan tänkas behövas utan att bära med dig datorn till din möten eller kundbesök.
Läs mer och anmäl dig här
12 oktober 2022

E- faktura kund InExchange

I detta webbinarie visar vi hur ni med hjälp av E -faktura kund InExchange skicka fakturor som E- fakturor direkt ifrån Pyramid.
Läs mer och anmäl dig här
13 oktober 2022

IT-Säkerhet - Har ni en säker IT-miljö?

Det finns alltid svaga punkter som måste ses över med jämna mellanrum i din IT-miljö. Alla delar är beroende av varandra och miljön är inte säkrare än dess svagaste punkt. Ta reda på de svaga punkterna i din IT-miljö och säkra upp!
Läs mer och anmäl dig här
17 oktober 2022

Pyramidwebbinarie - Grafisk Produktionsplanering

Önskar ni få en bättre översikt över beläggningen och planeringen i er produktion? Känner ni att det är osmidigt att planera om och flytta tillverkningsordrar? Grafisk Produktionsplanering gör allt enkelt och överskådligt!
Läs mer och anmäl dig här
24 oktober 2022

Pyramidwebbinarie - Lagervärdering FIFO

Behöver du ett hjälpmedel för att organisera ditt försystem och lagerkonto? Ta en kopp kaffe, slå dig ner och lyssna på vårt webbinarie om FIFO!
Läs mer och anmäl dig här
31 oktober 2022

Pyramidwebbinarie - Behovsanalys och Materialförsörjning

För att få stenkoll på dina beställnings- och lagernivåer bör du vara med och lyssna på detta webbinarie. Vi ger dig nycklar och verktyg genom Pyramid för att underlätta och effektivisera ditt dagliga arbete.
Läs mer och anmäl dig här

november

2 november 2022

Excelutbildning i 3 delar

Har ni eller era medarbetare behov av att öka kunskapsnivån gällande Excel? Vi på Datakraft erbjuder en omfattande utbildning av Excel för att tillgodose både den som aldrig arbetat i Excel samt den som anser sig förstå verktyget.
Läs mer och anmäl dig här
9 november 2022

Excelutbildning för självlärda i 2 delar

Är du intresserad av att utveckla dina kunskaper i Excel? Den här kursen är perfekt för dig som kan grunderna men är sugen på att utvecklas och lära dig mer.
Läs mer och anmäl dig här
17 november 2022

Excelutbildning Avancerad - Power Query och Power Pivot i 2 delar

Är du eller dina medarbetare nyfikna på Microsofts BI-verktyg? Vi på Datakraft erbjuder en omfattande utbildning för dig som är redo att ta nästa steg i din Excel-karriär. Vi rekommenderar att du tidigare har gått våran Excelutbildning eller har arbetat ett tag i Excel och känner dig bekväm som användare.
Läs mer och anmäl dig här

december

8 december 2022

LogTrade Grundutbildning

LogTrade-utbildningen ger dig som jobbar inom lager/logisitk en ökad förståelse inom LogTrade och dess funktioner. Utbildningen kommer även att lyfta fram hur Pyramid och LogTrade samspelar med varandra. I och med en ökad förståelse kan Ni effektivisera era lager- och logistikprocesser.
Läs mer och anmäl dig här