juni

5 juni 2023

Pyramidwebbinarie - CRM med ärendehantering

Öka din personliga effektivitet genom att nyttja vårt breda verksamhetsstöd CRM. Läs mer och anmäl dig!
Läs mer och anmäl dig här
5 juni 2023

LogTrade Grundutbildning

LogTrade-utbildningen ger dig som jobbar inom lager/logisitk en ökad förståelse inom LogTrade och dess funktioner. Utbildningen kommer även att lyfta fram hur Pyramid och LogTrade samspelar med varandra. I och med en ökad förståelse kan Ni effektivisera era lager- och logistikprocesser.
Läs mer och anmäl dig här
12 juni 2023

Pyramidwebbinarie - Reklamation och avvikelse

Reklamationer och hanteringen av dessa är ofta kostsamma och skapar irritation. Läs mer och anmäl dig till vårt webbinarie för att underlätta ditt dagliga arbete.
Läs mer och anmäl dig här
13 juni 2023

DK Informationsskärm - All er information samlad på en skärm

ÄNTLIGEN, finns vårt webbinarie ute för att visa er hur våra Informationsskärmar fungerar.  Med hjälp av DataKraft och PLAYipp så kan ditt företag uppgradera er kommunikation genom digitala informationsskärmar.
Läs mer och anmäl dig här
14 juni 2023

Poddwebbinarie - Microsoft 365

Microsoft styr alla mot Office 365 och all utveckling sker där. För att du som företagare ska hänga med i utvecklingen och få tillgång till nya verktyg är det där du behöver vara. Jag har plockat ihop alla mina frågor som jag vill ha svar på kring Microsoft 365 miljö, så häng med och ställ dina frågor.
Läs mer och anmäl dig här
14 juni 2023

Pyramidutbildning

Nyhet - Nu kan Ni som är nya användare i Pyramid gå en utbildning för att lära Er hur Ni använder affärssystemet på bästa sätt.
Läs mer och anmäl dig här
19 juni 2023

Webbinarie - Datakrafts bästa Business intelligence(BI)-rapporter

Business intelligence (BI) används för att visualisera samt förstå er verksamhets data. Med BI kan ni fatta välgrundade beslut baserat på data som finns i er verksamhet. Under detta webbinarie kommer vi presentera Datakrafts bästa BI-rapporter.
Läs mer och anmäl dig här

oktober

11 oktober 2023

Excelutbildning Avancerad - Power Query och Power Pivot i 2 delar

Är du eller dina medarbetare nyfikna på Microsofts BI-verktyg? Vi på Datakraft erbjuder en omfattande utbildning för dig som är redo att ta nästa steg i din Excel-karriär. Vi rekommenderar att du tidigare har gått våran Excelutbildning eller har arbetat ett tag i Excel och känner dig bekväm som användare.
Läs mer och anmäl dig här