april

17 april 2023

E- faktura kund InExchange

I detta webbinarie visar vi hur ni med hjälp av E -faktura kund InExchange skicka fakturor som E- fakturor direkt ifrån Pyramid.
Läs mer och anmäl dig här
24 april 2023

DK IT-Säkerhetsutbildning 2.0

Vi på DataKraft värnar om allas IT-säkerhet och under rådande världssituation är det därför extra viktigt att tänka på hur man ska agerar inom företagets IT-miljö. Vill Ni ha verktygen för att göra eran IT-miljö säkrare? Denna utbildningen passar ALLA, nuvarande kund till oss på DataKraft som har en nyanställd eller bara vill få ytterligare information om IT-Säkerhet. Men även för er som inte är kund hos oss på DataKraft är hjärtligt välkomna.
Läs mer och anmäl dig här
24 april 2023

Webbinarie - Datakrafts bästa Business intelligence(BI)-rapporter

Business intelligence (BI) används för att visualisera samt förstå er verksamhets data. Med BI kan ni fatta välgrundade beslut baserat på data som finns i er verksamhet. Under detta webbinarie kommer vi presentera Datakrafts bästa BI-rapporter.
Läs mer och anmäl dig här
27 april 2023

Poddwebbinarie - IT Säkerhet

NYHET! Häng med när vi bjuder in en av våra IT-Säkerhetsspecialister, där vi får svar på alla våra frågor kring IT-attacker och hur vi skyddar oss och företaget på bästa sätt. Visste du att 80% av alla dataintrång kan härledas till slutanvändaren? Därför är utbildning av just slutanvändaren något av de viktigaste komponenterna i en organisations säkerhetsarbete.
Läs mer och anmäl dig här

maj

8 maj 2023

Webbinarie - DK orderimport

Orderregistrering är en viktig, men tidskrävande uppgift. Med DK Orderimport kommer denna process kunna reduceras till endast ett par minuters arbetsbörda per dag. Orderimport innebär att orderna med hjälp av ett tredjepartsprogram tolkas och läses in i Pyramid i ett automatiserat flöde.
Läs mer och anmäl dig här
15 maj 2023

Datakrafts bästa Exceltips - Tabeller

Vill du veta mer om smarta tricks och funktioner i Excel? Välkommen att delta på Datakrafts Excel-webbinarie där vi presenterar en mängd tips och användbara verktyg.
Läs mer och anmäl dig här
17 maj 2023

Poddwebbinarie – Backup

Häng med när vi bjuder in en av våra IT-Säkerhetsspecialister, där vi får svar på alla våra frågor kring varför en backup är så viktig, och hur det fungerar om något kritiskt skulle hända företaget. Vad skulle hända om all din data försvann just nu?
Läs mer och anmäl dig här
22 maj 2023

Pyramidwebbinarie - Löpande inventering

Våndas ni inför den krävande årliga inventeringen? Då kanske löpande inventering är något för er? Var med på vårt webbinarie där vi berättar mer om vad det innebär.
Läs mer och anmäl dig här
24 maj 2023

Excelutbildning Avancerad - Power Query och Power Pivot i 2 delar

Är du eller dina medarbetare nyfikna på Microsofts BI-verktyg? Vi på Datakraft erbjuder en omfattande utbildning för dig som är redo att ta nästa steg i din Excel-karriär. Vi rekommenderar att du tidigare har gått våran Excelutbildning eller har arbetat ett tag i Excel och känner dig bekväm som användare.
Läs mer och anmäl dig här
29 maj 2023

Pyramidwebbinarie - Pyramid i mobilen

Är du trött på att bära med dig datorn till alla möten? Med hjälp av Pyramid som app i mobilen kan du smidigt planera ditt arbete och få ut all informtaion som kan tänkas behövas utan att bära med dig datorn till din möten eller kundbesök.
Läs mer och anmäl dig här