2024

januari

17 januari 2024

Excelutbildning Avancerad - Power Query och Power Pivot i 2 delar

Är du eller dina medarbetare nyfikna på Microsofts BI-verktyg? Vi på Datakraft erbjuder en omfattande utbildning för dig som är redo att ta nästa steg i din Excel-karriär. Vi rekommenderar att du tidigare har gått våran Excelutbildning eller har arbetat ett tag i Excel och känner dig bekväm som användare.
Läs mer och anmäl dig här

februari

9 februari 2024

DK IT-Säkerhetsutbildning 2.0

Har Ni nyanställda på Ert företag som behöver komma ifatt med DK IT-Säkerhetsutbildningen 2.0? DataKraft kör nu den 9 februari ett uppsamlingsheat för nyanställda på plats på vårt kontor i Värnamo. Utbildningen startar kl. 10:00 och tar ca. 2h.
Läs mer och anmäl dig här
15 februari 2024

Excelutbildning i 3 delar

Har ni eller era medarbetare behov av att öka kunskapsnivån gällande Excel? Vi på Datakraft erbjuder en omfattande utbildning av Excel för att tillgodose både den som aldrig arbetat i Excel samt den som anser sig förstå verktyget.
Läs mer och anmäl dig här

mars

13 mars 2024

Excelutbildning för självlärda i 2 delar

Är du intresserad av att utveckla dina kunskaper i Excel? Den här kursen är perfekt för dig som kan grunderna men är sugen på att utvecklas och lära dig mer.
Läs mer och anmäl dig här
18 mars 2024

Studio/Tickers Utbildning

Lär dig att navigera och arbeta på ett smidigt sätt i Pyramid! Utbildningen är framtagen för att passa alla användare i Pyramid och hjälper er öka kunskapen om infostudios och diverse funktioner för uppföljning.
Läs mer och anmäl dig här

april

11 april 2024

LogTrade Grundutbildning

LogTrade-utbildningen ger dig som jobbar inom lager/logisitk en ökad förståelse inom LogTrade och dess funktioner. Utbildningen kommer även att lyfta fram hur Pyramid och LogTrade samspelar med varandra. I och med en ökad förståelse kan Ni effektivisera era lager- och logistikprocesser.
Läs mer och anmäl dig här