februari

7 februari 2023

DK Informationsskärm - All er information samlad på en skärm

ÄNTLIGEN, finns vårt webbinarie ute för att visa er hur våra Informationsskärmar fungerar.  Med hjälp av DataKraft och PLAYipp så kan ditt företag uppgradera er kommunikation genom digitala informationsskärmar.
Läs mer och anmäl dig här
13 februari 2023

Pyramidwebbinarie - CRM med ärendehantering

Öka din personliga effektivitet genom att nyttja vårt breda verksamhetsstöd CRM. Läs mer och anmäl dig!
Läs mer och anmäl dig här
20 februari 2023

Pyramidwebbinarie - Leveransförslag och Leveranssäkerhet

DK Leveransförslag effektiviserar din orderregisterning utfrån satta kriterier. DK Leveranssäkerhet är en beräkning av leveranssäkerhet till kunder och från leverantör. Var med och lyssna på vårt webbinarie för att lära dig mer!
Läs mer och anmäl dig här
22 februari 2023

LogTrade Grundutbildning

LogTrade-utbildningen ger dig som jobbar inom lager/logisitk en ökad förståelse inom LogTrade och dess funktioner. Utbildningen kommer även att lyfta fram hur Pyramid och LogTrade samspelar med varandra. I och med en ökad förståelse kan Ni effektivisera era lager- och logistikprocesser.
Läs mer och anmäl dig här
23 februari 2023

IT-säkerhet - Säkra inloggningar

Cyberkriminalliteten är den snabbast växande brottsligheten runt om i världen idag. Vad kan vi göra för att säkra upp våra miljöer och konton?
Läs mer och anmäl dig här
27 februari 2023

Webbinarie - Datakrafts bästa Exceltips - Allmänna tips & trix

Vill du veta mer om smarta tricks och funktioner i Excel?'' Välkommen att delta på Datakrafts Excel-webbinarie där vi presenterar en mängd tips och användbara verktyg.
Läs mer och anmäl dig här

mars

1 mars 2023

Studio/Tickers utbildning Pyramid

Lär dig att navigera och arbeta på ett smidigt sätt i Pyramid! Utbildningen är framtagen för att passa alla användare i Pyramid och hjälper er öka kunskapen om infostudios och diverse funktioner för uppföljning.
Läs mer och anmäl dig här

april

24 april 2023

DK IT-Säkerhetsutbildning 2.0

Vi på DataKraft värnar om allas IT-säkerhet och under rådande världssituation är det därför extra viktigt att tänka på hur man ska agerar inom företagets IT-miljö. Vill Ni ha verktygen för att göra eran IT-miljö säkrare? Denna utbildningen passar ALLA, nuvarande kund till oss på DataKraft som har en nyanställd eller bara vill få ytterligare information om IT-Säkerhet. Men även för er som inte är kund hos oss på DataKraft är hjärtligt välkomna.
Läs mer och anmäl dig här