augusti

30 augusti 2021

Pyramidwebbinarie - Budget & försäljningsstatistik

Jobbar du med budget, försäljningsstatistik och uppföljning? I vårt webbinarie om budget & försäljningsstatistik kommer vi presentera möjligheterna med att budgetera i Pyramid och hur försäljningsstatistik samt redovisning kan exporteras och presenteras på olika sätt.
Läs mer och anmäl dig här

september

6 september 2021

Pyramidwebbinarie - Löpande inventering

Våndas ni inför den krävande årliga inventeringen? Då kanske löpande inventering är något för er? Var med på vårt webbinarium där vi berättar mer om vad det innebär.
Läs mer och anmäl dig här
20 september 2021

Pyramidwebbinarie - E-handel

Vill du ha ett enkelt verktyg för din E-handel? Koppla en lättadministrerad E-handel till din Pyramid utan att ha någon kunskap om hur man gör hemsidor. Allt underhåll sköts direkt via Pyramid och all hämtning av data i Pyramid sker direkt i realtid för kunden i E-handeln.
Läs mer och anmäl dig här
27 september 2021

Pyramidwebbinarie - CRM med ärendehantering

Öka din personliga effektivitet genom att nyttja vårt breda verksamhetsstöd CRM. Läs mer och anmäl dig!
Läs mer och anmäl dig här

oktober

4 oktober 2021

Pyramidwebbinarie - Lager

Jobbar du med lager och logistik? Detta webbinarie passar dig ypperligt. Vi kommer att gå igenom olika funktioner i Pyramid som kommer att hjälpa dig att effektivisera både ditt eget men även din lagerpersonals arbete.
Läs mer och anmäl dig här
11 oktober 2021

Pyramidwebbinarie - Nyheter Pyramid 4

Håll dig uppdaterad! I detta webbinarie kommer vi att informera dig om alla uppdateringar och nya funktioner i Pyramid 4. Oavsett om du redan har uppdaterat till Pyramid 4 eller är i startgroparna är detta webbinarium ett måste.
Läs mer och anmäl dig här
18 oktober 2021

Pyramidwebbinarie - Behovsanalys och Materialförsörjning

För att få stenkoll på dina beställnings- och lagernivåer bör du vara med och lyssna på detta webbinarie. Vi ger dig nycklar och verktyg genom Pyramid för att underlätta och effektivisera ditt dagliga arbete.
Läs mer och anmäl dig här
25 oktober 2021

Pyramidwebbinarie - Leveransförslag och Leveranssäkerhet

DK Leveransförslag effektiviserar din orderregisterning utfrån satta kriterier. DK Leveranssäkerhet är en beräkning av leveranssäkerhet till kunder och från leverantör. Var med och lyssna på vårt webbinarie för att lära dig mer!
Läs mer och anmäl dig här